logga_liten

facebooktwittermail

Ärenden

Stöd Hope

hope logga_small

Vi behöver alltid få in en massa givare som känner att dom också har ett intresse av att hjälpa andra i nöd. Vi har hjälpassistenter som vi kontaktar om det kommer in en sökande och hjälpassisten har det den sökande behöver, kontakten förmedlas då vidare. Givare behövs det också många utav, givarna hjälper bla till med kläder, mat och även leveranser.
Vi tar även emot medlemmar i föreningen som då kommer få betala en symbolisk summa på 50 kr om året. Hur kan man hjälpa till som medlem? Som medlem i föreningen kan du hjälpa till med mer än vad man tror, pengarna som kommer in kan vi lägga till en familj som behöver en matkasse, vi kan skicka kläder till våra sökande och skicka presentkort. En liten summa kan göra en stor skillnad för en behövande familj och ser även till att vi kan skicka paket för dom pengarna. Du kommer även få ett värdebevis att du är medlem hos oss och kommer få ett månadsbrev där vi kommer skriva lite sammanfattat hur det går för oss på Hope Sverige, så du som medlem kommer ha stor koll på vad vi gör månad för månad. Medlemskapet är inte bindande och betalar man inte sitt medlemskap så kommer den att avbrytas. Du kan ansöka om medlemskapet på våran facebook sida heter hope eller till våran info-mail.

STÖD HOPE MED STÖDPAKET

  1. Matkassar är något vi ofta skickar iväg till våra sökande. Oftast så är det givaren i sin tur som överlämnar matkassarna till våra sökande. Då de i sin tur själv har plockat ihop vad de själva vill ge till sökande.
  2. Presentkort kommer oftast in då givaren inte har möjlighet att kunna köpa en matkasse och lämna över till sökande. Då vi får in sekretess belagda ärende skickas alltid presentkort som förmedlas via givare – Hope – sökande
  3. Bli medlem i föreningen Hope Sverige visar att man har medkänsla för sina med medmänniskor. Pengarna går oavkortat till våra ärenden så som presentkort eller matkassar. Medlemsavgiften ligger på 50 kr om året och betalas in till Hope Sveriges konto. När medlemmarna blivit registrerade skickas ett välkomstbrev samt en liten gåva.
  4. Sponsra Hope Sverige genom och kontakta den sponsoransvariga inom Hope Sverige. Vi tar tacksamt emot all sponsring vi kan få så som mat, kläder, hygienartiklar, pengar mm.
  5. Reklamplatser för företag går och köpa på hemsidan för en summa beroende på hur länge man vill synas på sidan. Pengarna som kommer in via köpta reklamplatser går direkt till ärenden.
  6. Du kan stödja Hope genom och bli medlem hos Sponsorhuset, där går en del av beloppet man handlar för oavkortat till Hope, man kan även få tillgång till rabatter och tjäna pengar på sina egna inköp hos de 200 nätbutiker som representeras, följ länken nedan och bli medlem, stöd Hope och tjäna samtidigt pengar, olika exempel på vilka nätbutiker som finns på vår sida. Svenska Spel, Hotels.com, CDON, Bokus, Ellos, NetOnNet, Tidningskungen, Zalando, Nelly.

logga_alone_100x38

images (6)imagesimages (4)svenska-spel-hc3b6gerstc3a4lld-pos_48

 

 

 

Share Button
View Mobile Site